Elektrotechniek Waasland : Stekene – Sint-Niklaas – Lokeren – Zelzate

Ons aanbod

Nieuwbouw / Renovatie

U kan zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatie op onze diensten rekenen.

Domotica

Ook wel huis automatisering genoemd, hierbij gaan wij technologie en diensten integreren in je huis. Op die manier kan jij weer net dat beetje makkelijker door het leven gaan. Het is een integratie van informatica telematica en robotica in je woning

Automatisatie

Wij automatiseren zowat alles, van de poort van woning tot grote electrische instalaties.  Op die manier zal alles iets gestroomleider verlopen.

Beveiliging: alarm en camerabewaking 

Veiligheid is iets wat iedereen aangenaam vindt, wij plaatsen op zeer proffesionele wijze uw allarminstalatie. Ook voor camerabewaking kan u bij ons terrecht. Wij plaatsen de toestellen, stellen alles af. Vervolgens kijken we goed na of alles naar behoren werkt.

Parlo-Videofonie

Het is zeer fijn dat je op voorhand goed weet wie je aan je deur hebt staan. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. 

Verlichting

Een goede verlichting is zeer belangrijk. Wij leven nu eenmaal in een grijs landje, wij bekijken hoe we de verlichting gaan plaatsen, welke verlichting wij plaatsen. Op deze manier kan u toch genieten van warm en aangenaam licht in deze donkere dagen.

Ventilatie

Vandaag de dag worden woningen steeds beter ge�soleerd, dit zorgt er voor dat er ook minder lucht van buiten naar binnen kan komen. Uiteraard blijft een goede verluchting van je woning een noodzaak. 

Diamantboringen

Met diamantboringen kunnen wij haast door elk gesteente boren. Wij maken gebruik van een stof afzuiging en zorgen er voor dat alles zo proper mogelijk blijft. 

Elektrische verwarming

Door het gebruik van zonnepanelen en andere duurzame manieren van  stroom opwekken zit de vraag naar elektrische verwarmingen weer in de lift. Fabrikanten spelen hier duchtig op in. De technologie gaat met rasse schreden vooruit. 

Data- & netwerkbekabeling

Wij zorgen voor al uw netwerkbekabeling en de aansluitingen. Het enige wat u nog moet doen, is je netwerk configureren, je computer aansluiten en klaar.

Industriebouw

Industrie heeft speciale noden. Ook hierbij hebben wij ervaring. Wij bekijken de plannen, zorgen voor de componenten en plaatsen alles. 

Depannage & onderhoud 7/7

Er is niets zo erg als zonder stroom zitten daarom bieden wij zeven dagen op zeven onderhoud en depannage aan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken, want uw probleem is onze zorg.